Korcsolyázni szeretnél?

Profi edzői csapat

Élsportoló is válhat Belőled!

Korcsolyázni tanulnál?

Jégcsillag S.E.

Célunk a korcsolya sport megszerettetése a jövő bajnokaival.

Görgess lejjebb...

Ismerj meg minket! Minden tudásunkkal és hitünkkel azon vagyunk, hogy aki hozzánk eljön, megtanuljon korcsolyázni és elérje azon személyes, egyéni célját, amire vágyik!

Minden tudásunkkal és hitünkkel azon vagyunk, hogy aki hozzánk eljön - bármilyen szinten is legyen a korcsolyatudása – megtanuljon korcsolyázni és elérje azon személyes, egyéni célját, amire vágyik!

Minden korosztály számára, minden szinten biztosítunk korcsolyatanulási lehetőséget. Minden lehetőséget biztosítunk, hogy nálunk versenyzővé, élsportolóvá válhasson gyermeke.

A miskolci műkorcsolya szakosztálynak is edzői vagyunk, ahol heti egy alkalommal irányítjuk a szakmai munkát és tartunk edzéseket a műkorcsolya versenyzők számára.

A Team Passion alapítója Zsófi és Zoli volt.

Első évben a közös munka Kaisa Nieminennel – a finn bajnok csapat - Rockettes - edzőjével zajlott.

Második évtől az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy Dohány Andrea szakmai irányításával készülhettünk a szezon Világbajnokságára.

2007-től 2012-ig a Passion edzője Zsófi és Zoli.

Legjobb eredmény 2008 Szinkronkorcsolya VB, Budapest 14. helyezés.

Szakmai munka Dohány Andreával szinkron és műkorcsolyában egyaránt folytatódott.

Rengeteg segítséget kaptunk Andreától és ezt az értékes szakmai kapcsolatot a mai napig ápoljuk!

A Team Passion jelenleg Gulyás Erika - volt Csapatkapitány és Sárközi Bettina - volt Csapatkapitány helyettessel működik nagyon szépen és sikeresen. További szép sikereket és a legjobb Világbajnokságot kívánjuk nekik és az egész csapatnak a 2016. Áprilisában Budapesten megrendezendő Szinkronkorcsolya Világbajnokságra.